- Vrijdag 10 augustus- Alive Festival- Donderdag 23 Augustus – NWA Wielerwedstrijd- Vrijdag 24 Augustus – VIP party- Zaterdag 25 augustus– 5 Years TND- Zondag 26 augustus Fietstocht voor wielertoeristen (75 km) NM : Kids Festival & Bobby Prins

Vrijdag 10 augustus- Alive Festival
Op de eerste dag van het festival staan de beste Belgische dj’s en internationale dance helden op de affiche.
Op het mainstage podium is de vaste party dj van NOXX Antwerpen Dimitri Wouters van de partij, en als headliner staat niemand minder dan GERS PARDOEL op de Noorderwijkse affiche.

Gers is een Nederlandse rapper die we leren kennen door zijn samenwerking met The Opposites en Sef voor 'Broodje Bakpao'. Daarna gaat hij solo aan de slag en werkt hij aan zijn debuutalbum dat in 2011 verschijnt. Van dat album is 'Morgen Ben Ik Rijk' de eerste release. De tweede single is 'Ik Neem Je Mee' waarmee hij een nummer 1 hit scoort.
Verder zijn ook The Nasty Djs, Makasi, Shutterz en Adolescent van de partij.
 
 
 Donderdag 23 Augustus – NWA Wielerwedstrijd
De “Grote prijs ELMOS ” trekt elk jaar wielertoeristen uit heel de Kempen aan, in een wedstrijd over 57km gaan we op zoek naar een winnaar, jonger dan 45 en eentje ouder. De renners kunnen onderweg Cava en geldprijzen winnen. Iedereen zonder vergunning mag starten en met elk jaar meer dan 150 wielertoeristen is dit gewoon een topavond om te kijken of beter nog zelf mee te rijden.
 
 Vrijdag 24 Augustus – VIP party
Nobody’s too old to party !
Op 24 augustus geven we er een lap op met een party voor jong en oud. Op de VIP-avond mag het wat chiquer zijn, U kan op deze exclusieve avond genieten van Franse Champagne, Spaanse Cava, oesters en cocktails. De aanwezigen kunnen dansen op uitstekende oldie-muziek , genieten en de lekkere hapjes zijn nooit ver weg. DJ Marc Van Rooy & friends zorgen “All night long” voor de klassiekers op de dansvloer. Deze avond heeft geen introductie meer nodig, dit is het TOP event in Noorderwijk!
 
Zaterdag 25 augustus– 5 Years TND
Zaterdagavond zetten we onze lokale dj-helden op het podium. We vieren het 5 jarig bestaan van “The Nasty Dj’s”. Zij nodigen hun muzikale vrienden uit en geven deze dj’s een plaats in de line up!
15 euro voor de GIRLS en 20 euro voor de BOYS en de hele avond GRATIS drank!
Een top feest voor jong zielen …
 
Zondag 26 augustus voormiddag
9.00u Fietstocht voor wielertoeristen (75 km)
Start van een fietstocht voor wielertoeristen onder begeleiding van moto’s en volgwagens. Na een tochtje van ongeveer 75km richting Hageland eindigen we aan de tent . Gratis koffiekoeken voor iedere deelnemer.
 
Zondag 26 augustus namiddag
Kids Festival & Bobby Prins
Afsluiten doen we met een kinderfestival op zondag.
Vanaf 15 u kunnen de jongsten zich uitleven op springkastelen, grime, ballonnenclown, ... KINDER DISCO met clown KIKO
De ouders krijgen er nog een optreden bovenop.
Nathalie & Bobby Prins.